حمایت از استارتاپ‌های برتر چهارمین رویداد «نوپاهای فناوری‌های همگرا»، در دستور کار معاونت علمی فنّاوری ریاست جمهوری، قرار گرفت.

این طرح، به منظور شتاب‌دهی به روند فعالیت کسب و کارهای نوپا و توسعه‌ی این مراکز با هدف تجاری‌سازی محصولاتشان، اجرایی می‌شود.

بهمن ماه 1398، مرکز فناوری‌های همگرا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، طی فراخوانی، از برگزاری چهارمین رویداد فناوری‌های همگرا خبر داد؛ در این فراخوان که تیرماه سال جاری، مهلت ثبت نام در آن پایان یافت، 150 طرح از دانشگاه‌ها و مراکز نوآور، ثبت نام کردند تا از حمایت‌های معاونت علمی فناوری برای توسعه کسب و کار خود بهره مند شوند.

پس از ارزیابی های اولیه بیش از 60 طرح به مرحله داوری راه یافتند که در نهایت، 12 طرح برگزیده، وارد برنامه توسعه محصول و کسب و کار شدند.

8 طرح از دانشگاه تهران، 8 طرح از دانشگاه تربیت مدرس، 4 طرح از دانشگاه شهید بهشتی، 5 طرح از دانشگاه علم و صنعت، 5 طرح از دانشگاه امیرکبیر و 15 طرح از مجموعه دانشگاه‌های آزاد اسلامی جزء 150 طرح شرکت کننده در این فراخوان بودند.

دوره‌های اعتبارسنجی عمومی در 14 جلسه 8 ساعته به صورت آنلاین برگزار می‌شود. در این جلسات، میهمانانی از کارآفرینان و استارتاپ‌های موفق دوره‌های قبل حضور دارند تا تجربیات و چالش‌های خود را در طی مسیری که پشت سر گذاشتند، به تیم‌های دیگر، منتقل کنند. هدف از دوره اعتبارسنجی، توانمندسازی گروه های فناور و آشنا کردن آن‌ها با فرآیند توسعه محصول و دنیای کسب و کار و تجاری سازی است.

دوره‌های تخصصی اعتبار سنجی به صورت ویدیوهای ضبط شده در اختیار تیم‌ها قرار می‌گیرد تا آموزش‌های تکمیلی در حوزه کسب و کار، بازار، ثبت پتنت و صادرات و واردات و … را ببینند.

تولید مواد بهداشتی، تجهیزات پزشکی در حوزه تشخیص، تولید ملزومات پزشکی، اندام مصنوعی، سلامت دیجیتال، ژنتیک و دارویی و تشخیص سرطان از حوزه‌های کاربرد طرح‌های پذیرفته شده در این فراخوان هستند.

نوشته‌های مشابه