
گفتوگو با کسری سمسارا، کارشناس فروش فن آزما گستر؛
هوشمندسازی راهی برای صرفهجویی در زمان و هزینه
شرکت «فنآزما گستر» تولیدکنندة تجهیزات آزمایشگاهی عمومی، امروز، تولیدکنندة تجهیزات هوشمند با کنترل از راه دور است که از طریق هوشمندسازی تجهیزات تولیدی خود این امکان را به و جود میاور که بیش از 60 درصد از صرف وقت و هزینة آزمایشگاهها و تولیدکنندگان را کاهش دهد.
به گزارش مدرن مد، کسری سمسارا، کارشناس فروش شرکت فنآزما گستر در گفتگو با ماهنامه توسعه فناوری های نوین پزشکی در مورد این شرکت میگوید:«این شرکت کارش را با تولید دستگاههای آون، انکوباتور، شیکر، کوره، یخچال و فریزر است که از سال ۱۳۷۵، کار خود را در زمینة تولید تجهیزات آزمایشگاهی عمومی با فناوری پیشرفته آغاز کرد. »
سمسارا توضیح میدهد: «فن آزما گستر در سالهای اخیر، دستگاههایی را با کنترلهای هوشمند تولید کرده است که در مقایسه با دیگر دستگاههای مشابه در سراسر دنیا، پیشرو و از لحاظ فناوری، حتی از برندهای معتبر اروپایی، بهروزتر است.»
او میافزاید: «دستگاههای آونی که فن آزما گستر تولید میکند، به سیستم منحصربهفرد HCT مجهزند که در ۲۷ نقطه، همدمایی برقرار میکند و محفظة داخلی آن سهجداره است. دستگاه آون این شرکت کنترل هوشمندی دارد که خود شرکت فن آزما گستر، بهشکل انحصاری تولید کرده است و به کاربر و اپراتور، قابلیت کنترل و مانیتورکردن از راه دور را میدهد.»
کارشناس فروش شرکت فن آزما گستر استفاده از فناوریهای پیشرفتة روز مانند هوشمندسازی را موجب کاربرپسندترشدن دستگاههای تولیدشده میداند و ادامه میدهد: «بسیاری از مواقع، اپراتور این دستگاههای آزمایشگاهی بهدلیل اینکه نیمهشب است، یا در تعطیلات رسمی به سر میبرند، یا به هر دلیل دیگری، در آزمایشگاه حضور ندارد و نمیتواند مستقیماً با دستگاه کار کند. در چنین شرایطی، این فناوری پیشرفته به کمک میآید و به اپراتور این امکان را میدهد که از راه دور، دستگاه را کنترل کند.»
سمسارا میگوید: «اپراتور این دستگاهها، میتواند هر زمان که بخواهد و از هر جایی، دستگاه را نظارت و کنترل کند و مثلاً برنامهای را به دستگاه اضافه یا از آن کم کند. همین باعث میشود نمونههای آزمایشگاه کمتر در خطر باشند و در نهایت، ضرر کمتری به آزمایشگاهها و نمونهها وارد شود.»
او معتقد است بهدلیل همین سهولت، اطمینان و امنیتی که کار با فناوریهای هوشمند و پیشرفته به ارمغان میآورند، لازم است آزمایشگاهها و تولیدکنندگان ایرانی به چنین فناوریهای پیشرفتهای مجهز شوند، تا نمونهها آسیب و خسارت کمتری ببینند.
کارشناس فروش شرکت فنآزما گستر با اشاره به مشکلات متعدد موجود در کشور، بهویژه ناترازیهای انرژی، ادامه میدهد: «تصور کنید شرکت داروسازیای، نمونهای را روی دستگاههای چمبر یا یخچال آزمایشگاه قرار داده است، حالا اگر در تعطیلات برق برود، نمونههای داخل دستگاه در معرض خطر قرار میگیرند و اگر کاربری در آزمایشگاه نباشد، نمونهها خراب میشوند و لازم است دوباره همة کارها انجام شود. همین روند موجب میشود که هم هزینهها افزایش بیاید و هم زمان بسیاری هدر برود.»
سمسارا میافزاید: «فناوریای هوشمندسازی شده ای که ما روی دستگاه قرار میدهیم، باعث میشود کاربر هر زمان و از هرجا، به دستگاهها دسترسی داشته باشد و با نخستین هشدار و با استفاده از کنترل از راه دور هوشمند، مانع خسارت شود. با توجه به اینکه در کشور، بحران برق و آب داریم و بارها با قطعی برق مواجه میشویم، این فناوری میتواند بیش از 60 درصد در کاهش هزینهها و هدررفت زمان و بودجه، مؤثر باشد.»
سختشدن واردات، هزینة تولید پیشرفته را افزایش میدهد
فناوریهای پیشرفته و هوشمندسازی هر روز ابعاد جدیدی از تولید و کاربری را به تولیدکنندگان نشان میدهند و با ایجاد امکانات جدید، به افزایش کیفیت و کمیت تولیدات کمک میکنند. این موضوع چیزی نیست که بر کسی پوشیده باشد، اما کمتر کارخانهای را میبینیم که تولیدات خود را به این فناوریهای پیشرفته مجهز کند.
سمسارا تحریمها را دلیل اصلی استقبال کمتر از این فناوریهای پیشرفته میداند و میگوید: «شرایط تحریم باعث میشود واردات سخت شود. قطعاتی هستند که حتماً باید از جای دیگری وارد شوند؛ چون امکان تولیدشان در داخل کشور وجود ندارد. همین سختشدن واردات، سبب میشود هزینة تولید دستگاهها زیاد شود و روی قیمت تمامشدة کالا اثر بگذارد و در نتیجه، باعث گرانترشدن آن شود. به همین دلیل، تولیدکنندگان کمتری از این موضوع استقبال میکنند و بهسمت استفاده از فناوریهای پیشرفته میروند.»
او توضیح میدهد: «بیشتر مراکز و ادارات بهدنبال هزینة کمترند. به همین دلیل، ترجیح میدهد به سراغ خرید دستگاههای ارزانتر بروند و از دستگاههایی با فناوری پیشرفته، که گرانتر هستند، استقبال نمیکنند.»
تهیهوتنظیم: رویا کاکاوند