
تولیدکنندگان و فعالان حوزه سلامت، سربازان خط مقدم نبرد اقتصادی
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، بر اهمیت تسهیل فرآیندها و حمایت از تولیدکنندگان و واردکنندگان تأکید کرد و گفت: «در شرایط کنونی که کشور در نبرد اقتصادی قرار دارد، تولیدکنندگان، واردکنندگان و فعالان حوزه تأمین دارو و تجهیزات پزشکی، ایثارگران واقعی این جنگ هستند. با وجود چالشهای متعدد داخلی و بینالمللی، از جمله کمبود مواد اولیه و مشکلات ارزی، این فعالان با تمام توان خود در راستای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی برای مردم کشور در حال فعالیت هستند.»
به گزارش مدرن مد به نقل از ایفدانا؛ در جلسهای با مدیران ارشد سازمان غذا و دارو، مهدی پیرصالحی اظهار کرد: «هرگونه تأخیر در فرآیندهای نظارت و تأمین دارو، تجهیزات پزشکی و فراوردههای سلامت، میتواند آسیبهای جدی به سلامت جامعه وارد کرده و موجب اختلال در چرخه سلامت شود. بنابراین، ضروری است که سازمان غذا و دارو با حمایت از این فعالان و تسهیل فرآیند صدور مجوزها و رفع موانع اجرایی، در کنار آنها باشد.»
او افزود: «ما باید همواره آماده باشیم که در صورت بروز مشکل برای این فعالان، فوراً وارد عمل شویم و از هیچ تلاشی برای حل مشکلات آنها دریغ نکنیم. اخلاق حرفهای باید در رأس تمامی فعالیتهای ما قرار داشته باشد و حتی اگر پاسخ منفی به درخواستها داده می شود، باید طوری رفتار کنیم که احساس کنند از حمایت و توجه کافی برخوردارند.»
معاون وزیر بهداشت همچنین خاطرنشان کرد: «پیچیدگیهای بروکراتیک در فعالیتها به هیچ وجه قابل اغماض نیست. تسهیل در پیشبرد مطالبات به حق مراجعان، یک وظیفه است و تعلل آگاهانه در حوزه سلامت نه تنها غیر اخلاقی است، بلکه برخلاف موازین شرعی نیز هست.»
پیرصالحی تأکید کرد: «تولیدکنندگان سربازان خط مقدم اقتصاد هستند و ما موظفیم به هر طریقی که میتوانیم، چه از طریق اقدامات آفندی و چه پدافندی، یاریگر آنها باشیم. هر جا که به عنوان دولت در انجام وظایف کوتاهی کنیم، نقصی در حوزه سلامت به وجود خواهد آمد و در این دوران با تمام پیچیدگیها و معادلات دشوار آن، گناهی نابخشودنی است.»
او در پایان گفت: «تمام درگاههای ارتباطی میان مدیران و تولیدکنندگان باید باز و ساده باشد. ممکن است رئیس یک شرکت به دلیل شرایط اورژانسی نیاز به ارتباط سریع با من یا مدیران دیگر داشته باشد؛ این امکان باید به راحتی و با برنامهریزی ساده فراهم شود.»