معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت تأکید کرد:
لزوم انضباط مالی و منطقی سازی هزینهها برای رفع چالشهای مالی وزارت بهداشت
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت به بررسی دلایل ایجاد ناترازی مالی در حوزه سلامت پرداخت و بر اهمیت انضباط مالی و منطقی سازی هزینهها تأکید کرده و راهکارهایی برای بهبود وضعیت بودجه و مدیریت منابع ارائه کرد.
به گزارش مدرن مد به نقل از وبدا، نخستین جشنواره ملی پایش عملکرد و انضباط مالی دانشگاههای علوم پزشکی کشور امروز چهارشنبه 19 دیماه در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
طاهر موهبتی،او با اشاره به آسیبشناسی بدهیهای وزارت بهداشت، گفت: «یکی از اصلیترین دلایل این بدهیها، واقعی نبودن تعرفهها در سالهای گذشته است که منجر به نارضایتی سازمانهای بیمهگر و مردم شده است. همچنین، در برخی بخشها اعتبارات کافی پیشبینی نشده است.»
موهبتی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی مبلغ ۸۰ هزار میلیارد تومان برای تسویه بدهیها از محل فروش سهام اختصاص داده است، افزود: «نگاه به حوزه سلامت نباید صرفاً اقتصادی باشد، چراکه این حوزه با جان مردم در ارتباط است و بیمار نباید جز رنج بیماری دغدغه دیگری داشته باشد.»
او همچنین به ضرورت رعایت انضباط مالی در شرایط دشوار اقتصادی اشاره کرد و گفت: «در پروژههای عمرانی، رعایت ماده ۲۳ و سقفبندی الزامی است و تأمین نیروی انسانی و توسعه پروژهها از محل درآمدهای اختصاصی ممنوع است. منطقیسازی هزینهها و استفاده از مدلهای عمومی-خصوصی با کمک مشاورین متخصص میتواند تأثیر بسزایی داشته باشد.»
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با تأکید بر اولویت تکمیل پروژههای با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۵ درصد در سال آینده، افزود: «منظم کردن پرداختهای کارکنان و معیشت آنان از اولویتهای اصلی ما است.»
موهبتی در پایان گفت: «دانش مالی مدیران نقش کلیدی در تحقق انضباط مالی دارد و در این مسیر باید از مولدسازی، استفاده از ظرفیت خیرین و مدلهای نوین مدیریت هزینهها بهره گرفت.»